Young adult avond #1

Hai!

Gisteren was het dan eindelijk zover! De eerste young adult avond bij Binnert Overdiep (Heerenveen) Voor mij was dit tevens de eerste young adult avond waar ik ooit heen ben geweest maar ik vond het super!

Om 19:15 komen wij binnen gelopen. Achterin de boekhandel staan allemaal meiden bij de young adult sectie te kijken, daar gaan wij bijstaan. Even lekker neuzen door de boeken voordat we beginnen. Nog een stukje verder naar achteren staan allemaal stoeltjes. Om 19:30 nemen wij plaats en luisteren we eerst naar een verhaal over Hebban. Hebban is een site waarop van alles te bekijken valt. Je kunt hier deel nemen aan een leesclub, een boekenlijstje maken maar ook recessies lezen of zelf maken. Ook ik sta op Hebban: https://www.hebban.nl/boeken/met-heel-mijn-hart-een-nederlandse-real-life-soap-met-een-onverwachte-wending-in-de-liefde-mariska-vermaning

Daarna kwam Dutch book chich (heeft ook een Instagram) Zij is een boekenblogster en werkt bij uitgeverij Harper Collins. http://dutchbookchick.com/ Zelf kende ik haar nog niet maar ik vond het heel leuk om naar haar te luisteren. Ze heeft een hele overtuigende, springerige persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor dat je van het begin tot het eind naar haar kunt luisteren zonder dat het saai wordt. Zij kwam vertellen over wat ze gestudeerd heeft, over haar stage waar ze later haar baan van heeft gemaakt en over Julie Kagawa (die ze voor haar werk en haar hobby stalkt)

We zouden met Julie Kagawa gaan skypen maar door orkaan Florence is dat helaas niet gelukt aangezien ze zonder stroom zat. Daarom hebben we een quiz over haar gedaan waarbij je prijzen kon winnen. Zelf heb ik nog nooit een boek van haar gelezen, shame on me, dus ik ben ook niet in de prijzen gevallen.

Wat misschien ook wel leuk is om te vertellen aangezien dit niet in het programma stond, is dat er een boekenclub komt bij Binnert Overdiep. In de zomer is er een meisje bij Binnert Overdiep langs geweest met de vraag of ze ook een leesclub hadden, dit hadden ze op dat moment niet. Dus hebben ze haar gevraagd of zij die leesclub wilde leiden. Dus daar heb ik me natuurlijk direct voor ingeschreven.

Om 21:30 was de young adult avond afgelopen. We hebben nog even wat leuke foto's voor de blog en Instagram gemaakt en zijn toen richting de kassa gelopen voor de goodiebags (daar meer over in de volgende blog post) Met onze ingepakte goodiebags zijn we vervolgens naar de auto gelopen. Wij vonden het een super geslaagde avond en kunnen niet wachten tot we volgend jaar weer heen kunnen.

Ben je benieuwd naar de goodiebag, lees dan snel mijn volgende blog bericht. Verder heb ik ook de hoofdpagina van Hebban in het bericht gezet: https://www.hebban.nl/ Voor als je benieuwd bent naar hun site. En wie weet kom ik je de volgende keer wel tegen op een young adult avond.

Groetjes,

Mariska


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Young adult avond #1

De goodiebag van Binnert Overdiep

Young adult avond #1

Laptop weg en journals erbij

Uitstapje naar Maastricht

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut