Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut

Hai!

Alweer de derde boekreview! Ik zet, in de loop van de week, er ook weer een ander blogbericht op. Hier had ik helaas geen tijd voor afgelopen weekend maar het staat genoteerd in mijn bullet journal. In ieder geval is deze foto gemaakt op camping la samaritaine in Buzancy (een aanrader!)

Het boek van deze keer wil ik op een andere manier bespreken. Je kunt het boek namelijk niet zo goed samenvatten. Dit komt omdat er iemand is vermoord (zoals de titel al verteld) Meestal leg ik het boek uit en daarna de personages, nu ga ik vertellen wat mijn gedachtes waren op bepaalde momenten tijdens het lezen. Het zit namelijk zo: er is een vrouw vermoord (Leila) haar zus (Elizabeth) beschuldigd Leila haar ex verloofde (Ted) maar heeft hij het wel gedaan? Wie zou het anders gedaan kunnen hebben?

Bladzijde 10-> Barones Min heeft het gedaan

Bladzijde15-> Misschien Syd?

Bladzijde 16-> Ted gaat ook naar het kuuroord??

Bladzijde 18-> Deze tekst moet ik onthouden. Dit komt sowieso later terug anders
hadden ze het nu niet verteld

Bladzijde 21-> Ted is onschuldig

Bladzijde 30-> Ze laten je denken dat het Syd is. Ik geloof het nog niet

Bladzijde 32-> Wie heeft het plan om Elizabeth te vermoorden? Wie heeft dit bedacht?
Op dit moment denk ik Helmut

Bladzijde 36->Cheryl? Ik ben nog niet 100% overtuigd.

Bladzijde 44-> Ik begrijp het even niet meer. Ted en Elizabeth hadden een verhouding? Terwijl Elizabeth en Leila zussen waren en Ted en Leila een relatie hadden??

Bladzijde 46-> Weer dezelfde tekst. Ik zei toch dat het handig was

Bladzijde 56-> Elizabeth houdt van Ted. Heeft zij het gedaan?

Bladzijde 59-> Nog net op de valreep beschuldig ik Craig

Het verhaal ging van de hak op de tak maar blijft daardoor wel erg spannend. Het wordt nooit langdradig en voor een keer vond ik het helemaal niet erg om weinig uitleg te krijgen over de omgeving of het gevoel. Ik moet toegeven dat je er wel met je hoofd bij moet blijven want anders raak je het spoor bijster.

Mary higgins Clark, geboren op 24 december 1927, is een Amerikaanse schrijfster van misdaadromans. Zij heeft 42 bestsellers die zijn verschenen in Amerika en verschillende Europese landen. Haar debuut was: ‘waar zijn de kinderen’ Haar dochter, Carol Higgins Clark, is ook een misdaadromanschrijfster en ze schreven ook enkele boeken samen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Leuk geschreven Mariska! Altijd leuk om te lezen hoe iemand zelf denkt tijdens zo'n verhaal. Ga zo door, ik vind dat je hele leuke posts schrijft
Jake, op 04-09-18

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut

De goodiebag van Binnert Overdiep

Young adult avond #1

Laptop weg en journals erbij

Uitstapje naar Maastricht

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut