De promotieposters

Hallo!

Eigenlijk wilde ik dit bericht pas later op de blog zetten maar ik ben zo enthousiast dat ik het wel moet delen! Zoals ik de vorige keer heb verteld, zou ik zelf posters gaan maken. Dat is iets anders verlopen dan ik had gedacht. Zelf wilde ik eerst aan de slag gaan met papier, lijm en pennen (Zoals ik het liefst doe. Ik ben namelijk helemaal gek van smashbooks en bullet journals) maar om het proffestioneel te houden heb ik gekozen voor de posters op de foto. Dezen heb ik dan ook in het dorp opgehangen bij de supermarkt en bij de kapper.

Verder had ik ook verteld dat ik boekhandels en de krant had gemaild. Daar heb ik eigenlijk nog vrij weinig van gehoord op één boekhandel na. Dus vanaf volgende week liggen mijn boeken ook in de boekhandel, een momentje dat ik zeker met jullie ga delen.

Maar dan nu de hoofdreden waarom ik dit bericht schrijf. Nadat ik de posters bij de supermarkt en de kapper had gebracht, wilde ik in contact komen met de mensen die over de facebookpagina van het dorp en onze buurt gaan. Dat is zeker gelukt! Mijn bericht komt op de facebookpagina van de buurt te staan maar ook nog eens op de facebookpagina van het gehele dorp EN de site van het gehele dorp. Voor mij betekend dit dat andere mensen dan mijn familie nu ook van mijn boek af weten. Om eerlijk te zijn vind ik dit best spannend maar ik ben ook wel erg benieuwd wat mensen ervan gaan zeggen en wat ze ervan vinden.

Ik heb net alle mails teruggestuurd en nu is het wachten tot het online komt te staan. Zoals gewoonlijk houd ik jullie daar ook van op de hoogte.

Groetjes,

Mariska


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Net je boek uit........... wat een wending, knap gedaan. Op een gegeven moment wil je door door door lezen om er achter te komen wat er toch aan de hand is. Blijft spannend tot het laatst. ????????????????????????????????????
Alie de Boer, op 24-06-18

De promotieposters

De goodiebag van Binnert Overdiep

Young adult avond #1

Laptop weg en journals erbij

Uitstapje naar Maastricht

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut