Daar is hij dan!

Hallo!

Ondanks ik het hele proces nog niet uitgelegd heb, is mijn boek ondertussen al wel gedrukt. Het exemplaar op de foto is het allereerste exemplaar van het boek. Op 09-06-2018 kreeg ik het via de post binnen en dit wilde ik eerst met jullie delen voordat ik verder zou gaan met het proces bij Boekscout omdat ik hier super trots op ben.

Voor mij was het heel onwerkelijk om mijn eigen boek voor het eerst vast te houden. Tuurlijk weet je, dat zodra je het contract tekent, je met Boekscout toewerkt naar een bestaand boek maar als je het boek dan vast hebt is het alsnog raar. Met mijn familie heb ik het boek gekeken. Gekeken naar de voor- en achterkant, wat nog mooier is dan op de computer maar ook naar de binnenkant. Het is zo raar om je eigen boek open te slaan en dan jouw eigen verhaal te lezen. Maakt alles wel heel echt.

Hieronder heb ik een klein stukje uit het boek geplaatst om alvast een beeld te geven waar het verhaal over gaat.


“Hoe moeilijk kan het zijn om mij te vertellen waar het mis ging jaren geleden?”
Zijn ogen spuwen bijna vuur en de mijne stromen straks over van tranen, eigenlijk best wel ironisch.
"Zo moeilijk dat ik het tot op dit moment niet kan,” zeg ik tussen het snikken door.
“Wat kan er dan zo erg zijn dat je ons allemaal verlaten hebt? Ons allemaal in de steek liet. Zomaar, van de ene op de andere dag. En Julian kun je alles wel vertellen. Ik begrijp het gewoon niet Naomi.”
De wanhoop klinkt door in zijn stem, hij is ten einde raad en weet niet meer hoe hij het brengen moet. Zelf weet ik het ook niet meer, ik wil het er niet nog eens over hebben. De eerste keer heeft al zoveel kapot gemaakt. Waarom haalt iedereen steeds oude wonden open?
“Je begrijpt het niet? Je begrijpt niet waarom ik niet een tweede keer afgewezen wil worden?”
Daniël staat nu zonder iets te zeggen op. Ik weet niet wat ik moet doen. In mijn hoofd schreeuw ik allemaal woorden, woorden die er hopelijk voor gaan zorgen dat hij blijft maar ze komen mijn keel niet uit. Snel krabbel ook ik overeind. Ik moet hem tegenhouden maar mijn hoofd weet niet hoe. Ik houd zoveel van hem.

Mijn boek, met heel mijn hart, is per 15 juni 2018 beschikbaar via Boekscout. Ik hoor erg graag wat jullie van dit stukje vinden en eventueel wat jullie vinden van het gehele boek.

Groetjes,

Mariska


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hey Mariska!
Raar hè? Zo lang eraan gewerkt en dan heb je het eindelijk in je handen. Ik ben ontzettend trots op je, je hebt het geflikt. Om het dan voor het eerst in het echt te zien in plaats van op de computer is inderdaad heel apart, voor jou moet het al helemaal raar zijn. Nog een paar dagen, kan niet wachten om er ook een exemplaar te hebben. Proud of you -Jake
Jake, op 13-06-18
Hallo Mariska,
Geweldig dat je eerste boek nu werkelijk uit is.
Ik vind het ook super knap van je een hele onderneming.
Heel veel succes met het boek en natuurlijk met de verkoop.

Met liefde, Lia.
Lia de Boer, op 15-06-18
Hai Mariska,

We zijn supertrots op je, geweldig je eerste boek. Van alle kanten bekeken, wat een vreemd gevoel hè????? Maar je hebt er keihard voor gewerkt, en dan is je eigen boek in handen hebben de kroon op al die tijd zwoegen.
Veel succes.

Je thuisfans
Alie, op 15-06-18

Daar is hij dan!

De goodiebag van Binnert Overdiep

Young adult avond #1

Laptop weg en journals erbij

Uitstapje naar Maastricht

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut