De goodiebag van Binnert Overdiep

Hallo!

Als je net mijn andere blog bericht gelezen hebt: welkom. Heb je dat nog niet gedaan, raad ik je aan om dat wel te doen. Het verhaal sluit dan misschien een beetje beter aan.

Anyway. Op het linker plaatje is te zien wat wij mee naar huis kregen. Tijdens het verhaal van Hebban werd ons al verteld dat we een T-shirt mee naar huis zouden krijgen, dus dat wisten we al. Van dat andere pakketje werd ik zelf erg enthousiast, die hebben we namelijk van Binnert Overdiep gekregen. Thuis hebben wij, ik!, dat dan ook snel uitgepakt. Op het T-shirt staat een boek afgebeeld en op de achterkant zijn de andere delen te zien. Verder zat er nog een boekje in over recenseren, een postkaart, een boekenlegger en een reading challenge. Dat laatste vond ik wel erg leuk!

In het pakketje van Binnert Overdiep (rechts bovenin) zat de 3-pak, deze zijn gratis te verkrijgen bij je lokale boekhandel en bij de bibliotheek, een sneak peak van een boek, boekenleggers en een Engelstalig boek. Een boek!!! Dat vond ik echt een hele leuke verrassing, stiekem had ik er al op gehoopt natuurlijk maar toch. Zelf lees ik niet veel Engelstalige boeken omdat ik dit soms erg lastig vind maar bij deze ga ik mijn best doen (natuurlijk komt daar ook weer een review van)

Dat was eigenlijk de goodiebag die we bij Binnert Overdiep gekregen hebben. Het is helaas niet zo goed te zien op de foto maar er zit ook een boekenlegger bij van Marie Lu. Nu zul je denken: 'Oké, wat is daar zo speciaal aan?' Nou dat zal ik even vertellen: misschien heb je het gezien op mijn Instagram maar ik heb het eerste boek, Warcross, in de afgelopen week gelezen. Op de boekenlegger staat het tweede deel, Wildcard. Deze moet ik natuurlijk hebben want ik vond Warcross echt geweldig (hier komt nog een review over) Het liefst wilde ik gelijk terug rennen naar de boekhandel maar ja, er was waarschijnlijk niemand meer aanwezig om half 12 's avonds haha. Dus nu staat hij op mijn: to-buy lijstje.

Vandaag is de Burendag in Sintjohannesga waar ik ook aanwezig ben met mijn boeken en bestellijst. Hier in de loop van volgende week meer over. Ook komt de tweede young adult avond er ook snel weer aan en ook daar komt natuurlijk weer een leuk berichtje van online. Ik hoop dat jullie het interessant vonden, voor vragen en/of opmerkingen ben ik altijd te bereiken via mijn blog, Facebook of Instagram.

Groetjes,

Mariska


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De goodiebag van Binnert Overdiep

De goodiebag van Binnert Overdiep

Young adult avond #1

Laptop weg en journals erbij

Uitstapje naar Maastricht

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut