Laptop weg en journals erbij

Hai!

3 september is school weer voor mij begonnen, ik moest er dus weer aan geloven. Tussen al het schoolwerk door probeer ik hier en daar te schrijven. Helaas kom ik hier niet altijd aan toe, wat ik erg jammer vind. Wat ik nog jammerder vind is dat ik nu dus helemaal geen tijd heb om te journalen. Daarom zet ik de laptop even aan de kant en ben ik even gaan journalen.

Ik moet bekennen dat alles in de foto lang niet alles is wat ik heb. Dit zijn alleen de spullen die ik deze keer gebruikt heb. Ik zal onderaan dit bericht de winkels neer zetten waar ik alles vandaan heb.

Voor de rest heb ik één grote doos met allemaal oud papier, zo hoef ik niet elke keer maar een paar snippers weg te gooien. Daarnaast heb ik nog een roze, plastic bak waar ik alle grote knutsel artikelen in bewaar. Bijvoorbeeld: allemaal papier, verfkwasten, scrapboeken. Ook heb ik 3 mappen, 1 map voor al het papier wat op de achtergrond van de pagina staat (dit papier ligt ook onder mijn bullet journal in de foto) 1 map met een verdeler waar ik allemaal papier in bewaar ingedeeld op categorie (quotes, kleine plaatjes, grote plaatjes) en 1 map met een verdeler waar ik al mijn boekconcepten in verdeel. Verder heb ik een blik vol met stempels, allemaal stencils en tape. Als laatste heb ik natuurlijk mijn bullet journals (2) en smashbooks (2)

Deze keer heb ik in mijn smashbook een pagina gemaakt over dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om een smashbook te hebben. Dat je plaatjes kunt knippen uit tijdschriften die bij het oud papier weg komen of folders die je thuis krijgt. In mijn bullet journal ben ik begonnen met week 1 van januari 2019. Ik heb een nieuw journal concept en wilde deze uitproberen (nog niet helemaal tevreden)

Ik had nog beloofd om alle winkels op een rijtje te zetten. Van links naar rechts: Het papier komt bij de Albert Heijn weg, het is hun inpakpapier. Mijn bullet journal (marble) is van mus die een lijn: my bullet journal hebben opgezet. De lijm en fineliners zijn van de Action. De witte map (met verdeler) komt bij de Hema vandaan. Mijn smashbook komt ook van de Hema. De stencils die bovenop mijn smashbook liggen zijn weer van mus, volgens mij zijn ze gekocht bij Binnert Overdiep. En als laatste komt de tape weg bij de Action.

Om mijn verhaal af te sluiten: journalen hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je op Pinterest kijkt, zie je vaak dat meiden hele dure pennen gebruiken of dat ze hele dure bullet journals gebruiken. Alles wat ik gebruik is heel goedkoop. Het enige wat relatief duur is zijn de producten van mus (maar dezen heb ik gekregen) Mijn smashbook kost €0,75 (hij was 1+1 gratis. Dus twee voor 2 voor €1,50) Verder zijn mijn mappen ook zeer goedkoop, bij de Action was het onder de €2 en die van de hema zijn €5. Alle plaatjes die ik gebruik zijn allemaal gratis. Ik koop geen boeken met plaatjes, het komt allemaal uit folders of tijdschriften.

Dus als je nog twijfelde hoop ik dat je nu om bent en gaat beginnen! En als je nog niet weet of je het leuk vindt, dan kun je heel goedkoop bekijken of het wat voor je is. Stuur mij via Instagram een leuke foto van waar jij je spulletjes vandaan heb of als je net begint, waar je het gaat kopen.

Ik zie alle leuke berichtjes tegemoet.

Groetjes,

Mariska


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Laptop weg en journals erbij

De goodiebag van Binnert Overdiep

Young adult avond #1

Laptop weg en journals erbij

Uitstapje naar Maastricht

Boekreview 3 -> mysterieuze moord in een luxe beauty-instituut